napszemüveg

Miben erőszakoljon meg Jennifer Aniston?

2011. szeptember 16. - Winkler Róbert

Mi a közös Jennifer Anistonban és Lance Armstrongban? A hererák? Nem! A folyamatos doppinggyanú? Az sem! Brad Pitt? Hideg.



Oakley Radar Path? Ön nyert! Az Oakley a termékelhelyezés érdekes módját választotta a Förtelmes főnökök (Horrible bosses) című filmben. Mellesleg nézhető, hiszen parádés a mellékszereplők listája Kevin Spaceytől Jamie Foxx-ig, aki Anyabaszó Jonest alakítja. A lényeg, hogy három barátnak van három elviselhetetlen főnöke.

 

Az egyik szörnyeteg egyébként Colin Farrell, akit ugyanolyan ügyesen elrondítottak, mint Tom Cruise-t a Trópusi viharban. A másik förtelmes főnök Kevin Spacey, a harmadik Jennifer Aniston, aki fogorvos, és egyfolytában az asszisztensét molesztálja. Nagy az Isten állatkertje, miért ne lenne benne olyan, aki hosszas unszolásra se hágná meg a Jóbarátok Rachelét? A fehérmájú fogorvosnő fúrásai pedig mi másban történhetnének, mint munkavédelmi Oakleyban?
 

Szolid csöcsvillantás munkavédelmi Oakleyban



Az újszerű számomra az, hogy egy napszemüvegbe egyszerűen beraktak egy színtelen lencsét, és már kész is a menő, márkás munkavédelmi cucc.
 

Armstrongé a sárga betétes kivitel



Hogy Armstrong miért visel Oakley Radar Path-t, azt tudjuk jól: pénzért. Azon túl meg nyilván azért, mert mint az Oakley honlapja büszkén hirdeti, a napszemüvegek és az élsport feltalálása óta a legtöbb bajnokságot, érmet, pontot, kupát és egyéb csetreszeket a sportolók többsége valamilyen Oakleyban nyerte.

 



A Radar Path a sportcélok mellett ugyanazon erények miatt alkalmas fogorvosi használatra is. Könnyű, nehéz összetörni, jól szellőzik, bár egy fogorvos a nagyobb tempóra tervezett légcsöveknek kisebb hasznát veszi. A periférikus látómezőben is torzításmentes Ellipsoid lencsegeometriának sokkal inkább. Arról nem is beszélve, hogy a lencsék cserélhetők, ha tehát a sok fúrás után pihenésül Lance Armstrong nyomába eredne biciklivel, könnyedén belepattinthat valami sötétebbet.
 

Igazából ilyen egy női Oakley Radar Path

Az azért kicsit meglepett, mennyibe kerül a sportos csúcstechnika. Német oldalakon 200 euró fölött, magyar netes ajánlatok sem voltak 50 ezer forint alatt. Szerencse, hogy sem bringás, sem fogorvos nem vagyok.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://napszemuveg.blog.hu/api/trackback/id/tr683226858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mizie 2011.09.16. 14:55:19

Sosem szerettem az Oakleykat kb mindegyik - de ez különösen - ipari védőszemüvegnek néz ki.

Dersu Uzala · https://www.youtube.com/watch?v=ct_7VNF0_jQ 2011.09.16. 15:51:43

Miben erőszakoljon meg Jennifer Aniston? Konkrétan? Bármiben...

Lille havfrue 2011.09.16. 16:59:57

Én fogorvos vagyok és van ugyanilyen védőszemüvegem, kb. 3000- ft volt, márkajel nélkül.

koxx · http://oakley.blog.hu/ 2011.09.19. 07:37:06

Nekem van bringázáshoz egy radarom, csak nagyobb lencsével. Ebayen egyébként $130-160 között már beszerezhető. (polarizált nyilván drágább). A kimentett chilei bányászok is radart kaptak :) www.boston.com/bigpicture/2010/10/rescued_from_a_chilean_mine.html

gromek7 2011.09.19. 08:09:40

"Szerencse, hogy sem bringás, sem fogorvos nem vagyok.".

..és főnök?

AciDuzzu 2011.09.22. 17:48:38

Másrészről az Oakley akkor is fizetett az erős karúnak, amikor épp kétrét görnyedve hányt a kemótól, pedig akkoriban nem úgy tűnt érdemes a srácba invesztálni. Azt hiszem végül mindenki jól járt.
süti beállítások módosítása