napszemüveg

Az olimpia vámszedői

2012. augusztus 11. - Winkler Róbert

Batwolf Norvégia.jpg

Ha meg szeretnénk tudni, van-e a londoni olimpiának hivatalos napszemüvege, nincs könnyű dolgunk: a london2012.com valahogy el van fuserálva. Nem látszanak a főszponzorok a főszponzor-menüpontban. A záróünnepségig talán kijavítják a hibát, addig is a kurzort az üres sorok fölé húzva tudhatjuk meg, hogy mondjuk az Omega Watches egy hivatalos támogató, szemüveges céget viszont kitartó kurzorhúzogatással sem találtam.  Nyilván olcsóbb és hatékonyabb az egyes országok csapatait támogatni, igaz, egy USA-team szponzorálása sem nevezhető a költségkímélés alfájának és omegájának. 

Batwolf Hollandia.jpg

Holland betétes Oakley Batwolf

Szeretne sok pénzt olimpiai vonatkozású napszemüvegre költeni? Az Oakley az ön embere: a legismertebb sportszemüveg-gyártó már az olimpia előtt kiadta a különleges kollekciót - ha azt vesszük, hogy az Oakley mennyire horrorisztikus árakat bír néha kitalálni, nem is vészes a 106 font egy Batwolfért.

Batwolf Dél-Afrika.jpg

Dél-Afrikai Batwolf

Brit, francia, spanyol, német, dél-afrikai, holland, olasz, norvég és svéd. Gondolom, az Oakleynál nem az éremtáblázatokat böngészik, hanem a fizetőképes kereslet alakulását, bár a pekingi érmeink alapján nem is igazán hisztizhetünk, amiért kimaradtunk.

Radar.jpg

Vagy itt egy még sportosabb modell, az Oakley Jawbone az amerikai válogatott napszemüveg-szponzorától, 240 dollárért. A Ray-Ban közben még mindig nagy sikerrel facsarja a Wayfarer legendáját - csak egy kis ötkarikát kell hozzáadni, és máris kifolyik belőle a lóvé valahol alul.

rb2140-close-up2.jpg

Relatív olcsóságban továbbra is az Alibaba.com az olimpiai bajnok: egy Carrera-jellegű napszemüveg tetszőleges zászlós orrnyereg-betéttel kevesebb mint egy dollárba kerül. Az ár akár 25 centig is lemehet, de akkor már tényleg mennyiséget kell rendelnünk - már a 90 cent is a 300 darabos minimális mennyiség megrendelése esetén áll. A fujiani illetőségű Xiamen Weirouli Eyewear Company havi 30 millió darab legyártását tudja vállalni. Ahhoz már tényleg kell pár tehetséges üzér az olimpia területén.

Alibaba.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://napszemuveg.blog.hu/api/trackback/id/tr504706299

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rodolfo63 2012.08.11. 23:45:10

utángyártott betét és egy jó műkörmös csapat - mehet is az aluljáróba a lopott ókli magyar színekkel :)

egyébként nem az adblokk lőtte ki a szponzorokat véletlenül? :)

Rodolfo63 2012.08.11. 23:46:27

amúgy, mintha forgathatóak lennének ezek a betétek, és ha jól látom, van olasz betét is :)

Herr Glatzkopf 2012.08.12. 00:14:59

@Rodolfo63: Sajnos nem forgathatóak, egyébként elsőre nekem is beugrott ugyanez...

Rodolfo63 2012.08.12. 00:17:10

@Safrane(k): akkor marad a műkörmös-tuning :)

2012.08.12. 07:09:35

Én eléggé rosszul látok, és nem mindegy melyik napszemüveget választok. Rengeteget felpróbáltam, a rayben nagyon jól állt az oakley-val viszont jól láttam.
Sajnos letettem róla, mert csak sprotoláshoz úgy gondoltam nem engedhetem meg magamnak.

Beértem egy egy cserélhető lencsés Alpinaval, igaz akcióban vettem (az Oakley 120 körül volt, ez 60 helyett 30€-rt kinálták július végén). Nos azóta azt hordom minden hova, mert a divat szemüveg helyett még az is sokkal jobb. bánom, hogy nem vettem meg akkor az Oakleyt.

3ndRush 2012.08.12. 23:32:28

Az Oakleynak régóta van ilyen nemzetiszínű O-icon kollekciója és ha jól emléxem anno volt Magyar is belőle... És meg is van
prohardver.hu/dl/upc/2010-06/17174_oakley.png
Mondjuk ez Fuel Cell, de van Magyar:)
süti beállítások módosítása