napszemüveg

Versace előzetes - 2014.

2013. október 16. - Winkler Róbert

DSC_3468.jpg

Hogy miért szeretjük a Versacét? Nem is tudom - egyáltalán szereti bárki is, aki olvasni tud? Már csak a régi öregek emlékeznek arra a korszakra, amikor - még Gianni Versace 1997-es halála előtt a Versace csak egy volt a menő olasz divatházak közül. Aztán Donatella átvette az uralmat, és mára olyan imidzse lett a márkának, hogy már Dzsudzsák Balázs is kétszer meggondolja, vegyen-e bármi Versacét az aktuális Zimány Lindának.

2131.JPGEgy idei modell az érdekesebbjéből - 2131-es cikkszámmal

4244.JPG

Egy elrettentő tengeri csillagos, szintén még az ideiből (4244)

2133a.JPGÉs egy kívánatos férfi - 2133

Ettől függetlenül a Versace továbbra is termel ki szép munkákat. Mi itt a ruházatot természetesen nem igazán követjük, de a napszemüvegeiket mindig érdemes megnézni. Mióta a Luxottica visszavette a brandet a Safilótól, határozottan próbálják visszafogni a vonalat, de azért természetesen maradéktalanul kiszolgálják az ízlésficamos törzsrajongókat is. Így tettek az idei tavaszi kollekció bemutatásakor is: volt érdekes, akadt egész jó, kifejezetten kívánatos, és több olyan, amitől a sokat látott Bejja asszony szeme is fennakad egy pillanatra. És hogy mi lesz jövőre? Mégis, mi lenne má?! Ez itt!

DSC_3482.jpg2146B

Pornós egybefazon, szemből még nem csillog vészesen, de ha a viselő oldalt fordítja fejét, és a közelben van néhány szarka, az Úr legyen irgalmas. Az arany érméken a nélkülözhetetlen Swarovskik, melyeket ezúttal nem úgy hívnak, hanem osztrák hegyi kristálynak, mert esetleg zavart keltene, hogy a Swarovskinak is vannak saját néven (egyébként egész jó) női napszemüvegei. De hogy ne röhögjük ki az egész márkát, tiszteletre méltóan jó cuccokat is kihoztak, például ezt az egészen eredeti sárga-feketét.

DSC_3472_1.jpg4267 jó színekkel, érdekes áttört kerettel, Versace-szinten diszkrét márkázással

DSC_3474_1.jpg

De hogy ne siessük el a Versace rehabilitálását, gyorsan itt egy szemből szolidnak tűnő napszemüveg, 4264-es cikkszámmal. A szarkatámadás itt is a profilra indul, mert ki tud ellenállni ennyi osztrák hegyikristálynak?!

DSC_3486.jpg

DSC_3487.jpg

DSC_3477.jpgHasonló a szerkesztési elv a bordó 4262-esnél is: szemből elegáns, meggymártás színű 60-as évek, oldalról ugyanaz a horror, amit nyilván imád a törzsközönség. 

DSC_3478.jpgHa esetleg már feledésbe merült volna, így csinálnak a Bulgarinál arany szárvéget gyémántokkal:

DSC_7376.jpg

Na, elég is a pihenésből, nézzük csak tovább, mik lesznek a jövő évi Versace modellek, melyek egyébként már sok magyar optikában is kaphatók, és tavasszal jön majd valószínűleg még egy eresztés.

DSC_3493.jpgA 4263-as szintén a 60-as évek stílusában készült, szép az acetát keretben a kis fehér csík, és ... meglepetés: oldalról is kifejezetten diszkrét, valahogy egyszerre gusztusos és elegáns. Az ördög se igazodik ki a Versacén.

DSC_3496.jpgA nehezén már amúgy is túl vagyunk, úgyhogy jöjjön egy ugyancsak cicás fazon, ezúttal fém kerettel, mely a cikkszám-keresztelőn a 2148-as nevet kapta.

DSC_3489.jpg

DSC_3492.jpgOldalról ez sem rettenetes, viszont nem is különösebben érdekes - mintha most valahogy jobban éreznék a tervezők az acetátot. Az újdonságokat pedig zárjuk a nyitómodellel, mely talán az egyik legjobb az első 2014-es felhozatalból, és úgy hívják, 4266.

DSC_3470.jpg 

A bejegyzés trackback címe:

https://napszemuveg.blog.hu/api/trackback/id/tr315577166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása