napszemüveg

Buzulás George Michaellel

2011. szeptember 21. - Winkler Róbert

George Michael hétfőn a Papp László Sportarénában lépett fel. Nem voltam ott, attól még lehetett nagyszerű buli. Főleg, hogy a korábbi szintis túlkapásokért most szimfonikus-, vagy legalábbis nagyzenekarral vezekelt. Legutóbb arról olvastam, hogy a Top Gear Jeremy Clarksonját homofóbozta lelkesen. De mi ez a bizarr belga napszemüveg?




Riszál?! Aljas rágalom!
 

Ha homofóbia, hogy egy Jaguar olyan könnyedén riszálja a farát, mint George Michael, akkor legyek faguriga, vagy magam is gyakorló homofób: egyszerűen ténykérdés, hogy George Michael megélhetési alapon riszál fart. Tessék nyugodtan férfivécékben kupakolni, de a Faith klipje után ne tessék már megsértődni, ha valaki a seggriszálás szinonimájaként emlegeti.

Persze, homofób, biztos… Mi meg persze csendesen azt is megállapítjuk, hogy a Faith-ben George ugyanolyan Ray-Ban Outdoorsman-t hordott, mint Torrente felügyelő, akinél a „semmi buzulás!” már rég a szlogen szintjére emelkedett.


George Michael afféle kegyelemdöfésként azt mondta Clarksonra, hogy disznóképű homofób, melyből a disznóképű ha nem is PC, de találó, a homofóbra ugyanakkor egyáltalán nem vennék mérget. A disznóképű meg félig-meddig öngól, hiszen ha nincs rendesen beállítva a kép, Georgenak is tud komoly malacfeje lenni. És emellett van még benne legalább 24% Kasza Tibi is. Talán ez utóbbi anatómiai tényezők miatt is hord szívesen különféle érdekes napszemüvegeket.

Segget egy heteró is riszálhat, más kérdés, hogy heterók ritkábban riszálnak segget, és persze tudjuk jól, nincs olyan, hogy valaki 100%-os heteró, mert az már gyakorlatilag homó. És akkor lássuk, mi ez az igazán érdekes napszemüveg, amit az idén márciusban kiadott True Faith single borítóján visel.

 

Érdekes és furcsa, ennélfogva nem biztos, hogy mindenkiből azonnal kiváltja a megszerzési impulzust. Érdekes és furcsa, de nem rossz. Hogy miért Bel Air, arra egyetlen tippem volna: az üveg felső részébe takaró fémdíszítés erősen emlékeztet a Chevrolet Bel Air második generációjának első modellfrissítésére (1957), ahol a hátsó sárvédőívre raktak egy érdekes díszt.

 

 

Ha így van, azt mondanám, az ipar egyik legjobb névadása, mindez persze csak tipp, az igazságot csak a belga csodabogár-szemüveges Theo dolgozói tudnák. (Vigyázat, különlegesen idegesítő flash-oldal!) A névadás mindenesetre biztosan megy nekik, hiszen Theo maga nem létező személy, hanem az egyik alapító, a dizájner Patrick Hoet vezetéknevének anagrammája.

Egy jellegzetes Eyewitness-Theo



A Theo elsősorban bizarr optikai keretekkel futott be, de azok nagyon nem olyan stílusúak, mint a Bel Air. Az 1989-ben alapított vállalat hamar megszülte a semmitmondó „Theo loves you” jelmondatot, de valószínűleg nem annak köszönhetően kaphatóak termékeik ma már 50 ország 1400 üzletében. Ha valakinek a Theo nem lenne elég ismeretlen, annak ott a Theo nagy sikerű mellékbrandje, az Eyewitness széria is.

Theo Impala

 

Theo Wildcat



A napszemüvegek elbizarrosításához a Theo külső segítséget vett igénybe: Tim Van Stennbergen belga ruhatervezőét. A 2011-es kollekció, melybe George Michael Bel Airje is tartozik, már harmadik közös művük. Az 50-es évek autóira utaló elméletet erősíti, hogy a Steenbergen-kollekció tartalmaz még Impala és Le Sabre nevű keretet. Utóbbi ugye eredetileg nem Chevrolet, hanem Buick. Első blikkre ezeket a napszemüvegeket bajosan tudnám megkülönböztetni a Bel Air-től.

 


Theo LeSabre egy japán aukciós oldalról



Van még ugyanitt Thunderbolt is, ami a Ford ultrakönnyű izomautója volt a 60-as években, és Wildcat, ami ismét egy Buickra utalhat. Vagy nem. Árakat nem tudok, és szerintem mindnyájunknak jobb, ha nem is gondolunk bele. És ha mindenképpen keretes szerkezetben gondolkoznánk, zárjuk sorainkat azzal, hogy mind a Theo, mint vállalat, mind Von Steenberger, mint dizájner, szívesen támogatnak AIDS-ellenes kezdeményezéseket.

 

Dzsordzsi egy Gucci aviatorban
 

A bejegyzés trackback címe:

https://napszemuveg.blog.hu/api/trackback/id/tr423240878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mr.Treeger 2011.09.21. 12:18:26

Nekem inkább az 50-es években használt szélvédő árnyékoló jut eszembe a szemüvegről. A Bel Airnél is használtak ilyet.

XPS 2011.09.21. 12:42:14

Inkább disznóképüzzenek, homofóbozzanak le, mint hogy le kaszatibizzenek (még ha csak 24%-ban is) :D

www.Bisex.hu · http://www.bisex.hu/aff/99e46a59d4f8188eda373d36ecd8cc3a 2011.09.21. 13:47:53

a magyar buzi életben, aki csak számít, ott volt hétfőn a koncertjén. mint cher koncerten is. jelentősen CSAK buzik vonultak fel a férfiak részéről... :)

Pierre Ironman 2011.09.21. 13:54:50

Ez az ember nem meleg, hanem egy pökhendi köcsög.

Azúrkék égbolt (törölt) 2011.09.21. 15:55:23

Homofób?Bízzunk benne,hogy nem lesz kötelező szeretni a spermásszájú,wc-ben nyomulós szartúró bélférgeket!
Normális ember legfeljebb köp egyet ilyen lényre.

hallari 2011.09.21. 16:23:43

Az Impala jól néz ki. George Michael egyre kevésbé.

frontember876 2011.09.21. 16:37:39

winkler bazmeg nem gondoltam volna, hogy képes vagy lealacsonyodni arra a nyomorult szintre, hogy előveszel egy hírességet, kicsit buzizod, kicsit cikized, kicsit savazod, aztán kicsit savazod a melegeket (mintegy a seggrázáson keresztül bemutatva az életformát), aztán kimásolsz 15 napszemüveget a netről, és ez egy poszt.

Sosem néztem ezt a blogot, ez az egész ennyire szégyenletes, vagy csak ez a poszt lett ilyen égbekiáltóan kibaszott nyomorult?

Te könyveket írsz, méghozzá nem rosszakat. Van szakmád, értesz valamihez. Ráadásul folyamatosan szopod a borstól és a blikktől ugyanazt, amit most te csinálsz George Michaellel.

Miért? Mi az ok?

Winkler Róbert 2011.09.21. 19:07:06

@frontember876: Nyilván azért, hogy téged bosszantsalak.

Seba (törölt) 2011.09.22. 09:41:34

Hm ja, láttam néhány celebet jól kihúzta magát, mellettük elment egy szőke kiscsaj legalább 6 millás Rolexet viselve, kerülte a szemkontaktust mindenkivel- köpni-nyelni nem tudott az agyjátszós banda.
A koncert jó volt, nem csak melegek voltak, pasi vonzó, hogy a klozetban mit csinálnak a melegek, ahhoz egy nem meleg kultúrához tartozónak köze nincs.

Seba (törölt) 2011.09.22. 09:59:38

Meg kellett volna kérni a lányzót, fizessen már be a jónépnek még egy óra ráadást, biztos telt volna neki :-D
Szóval nekem bejött a koncert nagyon is.

frontember876 2011.09.29. 17:25:02

@Winkler Róbert: ügyes válasz bochkor gábornak, ha felhív a reggeli műsorból, de nekem mindössze arról árulkodik, hogy azért két upc forgatás között vágod, hogy ez nem volt túl szép tőled. Nem mintha az én reakcióm az lett volna, de tőlem nem is várja senki, én a nulladik senkijancsi vagyok, neked viszont van egy véleményformáló hatásod a médiában, amit valahogy tizenévig tudtál sokak számára példaértékű módon kezelni. Azaz mertél intelligens lenni, mertél pofátlan lenni, mertél vicces lenni, mertél más lenni, mint a stohl-ra szakosodott üveges szemű bulvárfos nemzedék.

Tök szükségtelen beállnod a sorba, és kiemelkedően tehetséges zeneszerzőket riasztó egyszerűséggel buziznod, miközben nyilvánvalóan lenézed azokat, akik ugyanezt csinálják.

Jobb arc vagy te ennél.

Azúrkék égbolt (törölt) 2011.09.29. 18:12:37

@frontember876: Te buzi vagy,vagy miért véded ezt a kiemelkedően ocsmány fosnyaló antizenészt?Ezt a slágergyárosok által "megcsinált" genetikai hulladékot.
Van egy csomó köcsög aki tényleg jó zenész,de ettől a borzalomtól kiakad minden normális ember,mint a sikoltozó hipózott négertől aki kisfiúkkal hált jó pénzért.
Neked az is tuti tetszik! :)

frontember876 2011.09.29. 21:21:26

@Azúrkék égbolt:

1. nem veled beszélgetek. Ha egy másik gondolkodó lénnyel beszélgetek, nem zavar, ha a kutyám a seggét nyalogatja a közelben, de ő legalább nem hiszi, hogy ettől ő is bekapcsolódott a diskurzusba a szaros kis szájával.

2. A két zenész, akit megsértettél, összességében kb 850-900 millió lemezt adott el pályafutása során. Azaz minden 3. civilizációban élő ember vett egyiktől egy lemezt. Ennyit a normális emberekről alkotott fokozhatatlanul ostoba, szűk látókörű hülyeségedről, mert ugye azt megengeded, hogy ne nevezzem gondolatnak. Az túl merész bók lenne.

Próbálj meg a habzó szájú homofób (ezt szótárazd ki) rasszista életvitel helyett könyveket olvasni, filmeket nézni, igazi zenét hallgatni. Fejleszd a szókincsedet, mert ezt a jelenlegit egy közepesen nevelt vizsla már szégyellné. Beszélgess emberekkel. Utazz. Műveld magad. Ne kelljen egy ennyire vállalhatatlanul alulművelt szégyennek köszönnöd minden reggel a tükörben.

Azúrkék égbolt (törölt) 2011.09.29. 23:14:27

@frontember876: Te ne magyarázz nekem,hogy mit csináljak,kis szaros buzi!Örülj,hogy még életben lehetsz.

Azúrkék égbolt (törölt) 2011.09.30. 10:49:06

Azt már csak zárójelben jegyzem meg a szánalmasan alulművelt,de sznobságukban önmagukat mélyenszántónak és mérvadónak képzelő erkölcsi nullák részére,hogy ezek a undorító férgek saját magukat sértették meg és döngölték a föld alá az érző és gondolkodó emberek előtt mocskos tetteikkel.
Bár a genetikai hulladékok számára nyilvános WC-ben azonos nemű idegenekkel történő orális szex és gyerekek megrontása teljesen korrekt és elfogadott cselekedet,ezért fölösleges nekik bármit mondani.

frontember876 2011.10.02. 21:10:47

@Azúrkék égbolt: cuki, ahogy a nekem címzett puffogás után meg is magyarázod, hogy miért te vagy az erkölcsi példa. Lekéstél róla, te szerencsétlen. Ráadásul én a pasas zenéjéről beszéltem, hogy kiket szop le hol, nem az én dolgom (gyerekmolesztálásról meg nem hallottam, pedig eléggé követem a pályafutását). Ha a zenészeket a magánéletükben elkövetett cselekedeik alapján ítélnénk meg, és nem a zenéjük alapján szimpatizálnánk velük, nem sokat volna miért szeretni, gondolj gyakorlatilag bárkire, aki állt még 10.000-nél nagyobb közönség előtt színpadon.

Nyomorult módon kispolgári és korlátolt vagy. De nem hibáztatlak érte. Az lenne a feltűnő, ha látnál a pályán.
süti beállítások módosítása