napszemüveg

Clooney partra száll

2011. december 15. - Winkler Róbert

George nagy rajongója vagyok. Az Egek ura című filmje (Up in the air - 2009) az egyik kedvencem. Már a film kezdő snittjei is csodálatosak, ahogy a sokat repülő szereplő gépiesen laza eleganciával szambázik át a biztonsági ellenőrzéseken, és miközben néha a cipőjét is le kell vennie, nem csak az öltönye, de egyszerűen mindene kifogástalan.

 

Ennyit a filmek világáról. A valóságban persze Clooney nem olyan hülye, hogy öltönyökkel kínozza magát, így most, hogy épp Sidneybe érkezett, láthatjuk, hogy póló (határozza meg egy pólóblog), bőrdzseki (van olyan, hogy jako.blog.hu?) és hátizsák alkotják interkontinentális kelléktárát. Na meg persze a napszemüveg, ami a tizenórás repülőút után bárkin radikálisan képes javítani. És mi az a szemüveg?

Hát egy Persol 2405 S. Időnként megkapom, hogy miként vehettem én a nyáron fémkeretes Persolt, de most megnyugodtam: George is hülye, nem csak én. Kezdem is irigyelni tőle ezt a 2405-öst, és közgazdászok mindig mondják, hogy válság ellen a legjobb védekezés a fogyasztás, de megállok évi két Persolnál.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napszemuveg.blog.hu/api/trackback/id/tr273466443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Espose Rose 2011.12.16. 13:17:57

nemsokára 2012 :)

a múltkor senki nem írt, így feltenném mégegyszer a kérdést. Persolból (Roadster) van gagyi-replika?

Mr.Treeger 2011.12.16. 13:25:47

:) egy cool színész egy cool darabban.
Ilyenkor megnyugtat a dolog, hogy a menő és jó fejek, odafigyelnek milyen darabot aggatnak a fejükre.
El kell gondolkodnom a fémkeretes darabon. Ezer éve nem volt.

DrSWAG_InstaProfessorOfYolo 2011.12.16. 15:32:52

@Espose Rose: es szerintem a valasz az volt, hogy nincs, mert nem eri meg

B-rocker (törölt) 2011.12.16. 15:40:42

Érdekes ez a hemő kérdés, amikor fél négykor sötét van?

rolls 2011.12.16. 16:13:25

@B-rocker:
Bizony érdekes, - mert a nap télen alacsonyan jár, és ha nem felhős az idő, akkor (napkeltétől napnyugtáig, - igen, kedves Trollok, ! ) lépten-nyomon a szemedbe vakít. Autózáskor rosszabb, mint nyáron. (és akkor hol vannak még a sízők szempontjai.) Amúgy fél négykor sötét van. Ja. (Karácsonytól már hosszabbodik! : )) )
süti beállítások módosítása