napszemüveg

Tervezzen Ray-Bant!

2013. július 16. - Winkler Róbert

Névtelen.jpg

Egyelőre csak külföldön, illetve az interneten működik a rendszer. Amerikában például már lehet napszemüveget egyedi igény szerint összeállítani, de a Ray-Ban olasz honlapján is megtaláltam a lehetőséget. Egyelőre Aviatorokat szájlingolhatunk, plusz a kétféle Wayfarert és a Justint, ami azért nagyrészt szintén Wayfarer.

A sportcipőket már viszonylag régóta, vagy legalábbis több éve dizájnolhatjuk személyesre. Mintha a Nike kezdte volna, bár erre nem vennék mérget, de ma már több nagy gyártónál is válogathatunk több cipőhöz talpszínt, bőrt, emblémaszínt, de még cipőfűzőt is. Mindezt online - ha tudjuk a méretünket, mármint azt a méretet, amelybe a mi konkrét lábunk a konkrét gyártó esetén tartozik, mert ez gyártónként nem mindig ugyanaz, már kattintgathatunk is. Ugyanezt kezdte most el a Ray-ban.

3.jpg

Ha megnézzük ezt a képet, elsőre  nehéz kiszúrni a különbséget az előzőhöz képest, de idővel meglesz: még a szárvégek színe is változtatható.

4.jpg

Így áll a rózsaszín lencséhez az arany keret - a rendszer arra is jó, hogy összehasonlítsuk a különböző, létező kombinációkat. Arra azért érdemes figyelni, hogy sok kombináció azért nincs a boltban, mert az valójában már nem néz ki jól. És csak azért, hogy egyedi legyen, nem érdemes feltétlenül valami nagyot gurítani.

2.jpg

Fekete keret fekete véggel - ezt hiszem, ez nem jött össze.

5.jpg

Tükrös lencsékből is van minden - ha polarizáltat választunk (mármint nem tükröst, csak sima polárt), 200 euró közelébe ugrik az ár.

8.jpg

Kedvenc elemem a szárvég-feliratozás. Kérhetünk feliratokat kívülre és belülre is, háromféle betűtípussal. Az öt karakter sajnos elég kevés, a PERSOL például nem fér ki, poénból kénytelen voltam német autómárkákkal kísérletezni.

6.jpg

Még tokból is válogathatunk, a szokásos feketén kívül van ez a barna és piros, szerencsére felár nélkül. Megkérdeztem a magyar forgalmazót, mikor lesz elérhető mindez nálunk is, még nem tudják, de értesítenek. Jó lenne, mert nem ellenőriztem minden számot, de nálunk mintha olcsóbb lenne a Ray-Ban.

A bejegyzés trackback címe:

https://napszemuveg.blog.hu/api/trackback/id/tr365405456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása