napszemüveg

Maui Jim 2014.

2013. november 06. - Winkler Róbert

hana hou.jpgHana Hou

A Maui Jim hagyományosan az a márka volt, amit nem a kinézetéért szerettünk, hanem a boldogsághormonért, amit az termel, hogy a lencséiken át nézzük a világot. Meg azért, mert valamennyi napszemüvegük rendelhető dioptriás változatban is. Meg mert elég drágák, ezért nincs belőlük sok. Na jó, a drágaságért kevésbé szerettük. A márka egyértelmű gyenge pontja az volt, hogy hiányoztak a markáns, látványos dizájnok, az olyan fazonok, amiktől azonnal lepetézik közvetlen környezetünk ilyesmire fogékony része. 

hawaiian time.jpgHawaiian Time

A Maui Jim már tavaly elindult a látványosság irányába, és a 2013-14-es új kollekció még szebb lett. Nem csak új fazonokat terveztek, de régi modelleket is visszahoztak, és néha csak új színekkel és anyagokkal dobták fel a kereteket. Az első képen látható Hana Hou még a Maui Jim régi, feltűnésmentes világa, a többi már olyan karakter, ami a Ray-Bannek, vagy a Persolnak is becsületére válna.

holoholo.jpgHolo Holo

kawika.jpgKawika

kuiaha bay.jpgKuiaha Bay

liana.jpgLiana

maile.jpgMaile

makawao.jpgMakawo

nalani.jpgNalani

small kine.jpg

Small Kine

spartan reef.jpg

Spartan Reef

A bejegyzés trackback címe:

https://napszemuveg.blog.hu/api/trackback/id/tr335601326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2013.11.13. 01:36:11

Maui Jim - minden centet megér. :)

CoolBrady 2014.01.03. 18:32:10

Nem tudni mikor jönnek ezek be az országba? Konkrétan a Spartan Reef érdekelne egy ideje, azt mondták, hogy 2014-től lesz kapható, de pontosabbat nem.
süti beállítások módosítása