napszemüveg

2011-ben megindult a téglalap fazon

2011. június 14. - Winkler Róbert

Az Igazság ára című új Matthew McConaughey-film teljesen jó. Kicsit tartottam tőle, hogy Sixx kollégának nincs jó ízlése, azért dicséri, de tényleg jó, én is vállalom érte a felelősséget. Az speciel tényleg nem derült ki, miért jár egy menő ügyvéd egy 1986-os Lincolnnal, és igazából az sem tűnt fel, hogy Matthew McConaughey, aki tökéletes a filmben, néhány másodpercig napszemüveget hord – inkább a napszemüvegtelensége tűnt fel, amikor többször is borzalmas napkitöréseken gyalogolt keresztül puszta szemmel. A trailer 17. másodpercében mindenesetre kinéz a Lincoln ablakán egy RB3423-as cikkszámú Ray Ban-ben.


 

Konkrétan közelről így fest a bringa McConaughey nélkül:

Mennyibe kerülhet egy termékelhelyezés egy A kategóriás filmben? Az Eli könyvvének rezsijét nyilvánvalóan a Ray Ban fizette, ez nem kerülhetett sokkal többe, mint A mestergyilkos az ic! Berlinnek. Az igazság ára, vagy normálisabban hangzó eredeti címén a Lincoln lawyer viszont napszemüveg-szempontból nem a főhős, hanem a vádlott kiscsávó miatt hozott lázba.

Ezt a kis csírát én nem nagyon láttam még, de biztos sok jó sorozatban szerepelt. Úgyhogy rágugliztam. Na de basszus: mit ad ki a Google ötödik helyen, ha beírom Ryan Philippe nevét? Nude pictures? Fenét! Ezt: ryan phillippe lincoln lawyer sunglasses. Elég jól képben van a keresési szokásaimmal. Ryan Philippe pedig hasonló téglalapot hord, mint Jason Statham A mestergyilkosban, csak ezt nem az ic! Berlin gyártja, hanem a Miyagi. Mi van?! A Wikipedia nem tud ilyenről, a Google is csak sokadik oldalon hozza a Miyagieyewear.com-ot.

A honlapról viszont kiderül, hogy a híres majmok Miyagi-ellátása zavartalan, Alicia Silverstone-tól a szülcsifelcsis Felicity Huffmanon át Lucy Liu-ig. A szponzoráció valószínűleg filmes alapon megy, mert a fél Született feleségek le van fotózva Miyagiban.

És igen, Ryan Philippe-en egy 1421-es cikkszámú Dominic fantázianevű Miyagi modellt visel, ami például itt kapható, 200 dollárért. Én ilyet próba nélkül meg nem rendelek, de most úgyis átszállással utazok egy autóbemutatóra, majd célirányosan tranzitolok.

A bejegyzés trackback címe:

https://napszemuveg.blog.hu/api/trackback/id/tr82983434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása