napszemüveg

Remegő szempillák és napszemüvegek

2011. augusztus 01. - Péter Anna

A Lacoste-ot a bukósisakhoz vettem. A műszempillákat is. Erre a kettő üti egymást. A fejlett világ bugyirózsaszín problémái következnek. Tudom, tudom, otthon kéne kussolnom a felmosóronggyal a kezemben, de ez már így sikerült, és a motoros csaj műszempillái belelógnak a napszemüvegébe.

A napszemüvegvásárlás története itt olvasható, biztonságtechnikai felszerelésnek vásároltam, de megszerettem, hordom a motoron kívül is. 

A műszempilla egy másik ügy, bár hasonlóan praktikus, és a motorhoz kötődő döntés volt. A motortól hirtelen minden ruhavásárlás a motorra jó lesz kérdéssel kezdődött, és magassarkúról, szoknyáról szó szerint átnyergeltem farmerre, csizmára és pólókra. A térdvédő, gerincvédő ezekkel a ruhákkal még külön segít a tökéletes madmaxova-stílushoz. Minden nap, mindenhová így járok, mert elég egy nap a városban motorral (és napszemüveggel), és autó, busz, kerékpár, mind idegesítően lassú és unalmas lesz. 

Bírom a madmaxova-stílust, állítólag jól is áll, de kellett valami lágyítás, ez még nekem is túl fiús volt, ezért léptem a motor-kompatibilis sminkelés és a műszempillák felé. Ha meg már csinálok valamit, legyen látványos, 14-es méretet kérek, az már egy igazi szupernormális inger, aki nincs képben, nem tudja, min akadt meg a tekintete, de megakad. Csajok rögtön tudják, mi van, de nem érdekelnek a csajok.

Amikor felrakattam a szempillákat, napokig nem sütött ki a nap, sokáig nem szembesültem a problémával. Majdnem úgy volt, idén már nem is szembesülök vele, csak nem akart kisütni. Majd egy reggel betoltam a napszemüveget a bukóba és beakadt. Winkler viccelt azzal, hogy a szempilláim el fogják érni a plexit, de a napszemüvegre nem gondoltam. És azt tényleg elérik. A 14-es eléri.

Okosok azt mondják, szemüveg és napszemüveg viseléséhez a 12-es műszempilla ésszerű kompromisszum, de engem pont nem érdekelnek az ésszerű kompromisszumok. Pár milliméterrel lentebb hordom a napszemüveget, és néha belekarcolok egy pislogást.

A bejegyzés trackback címe:

https://napszemuveg.blog.hu/api/trackback/id/tr443117179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VEV 2011.08.01. 18:01:09

Nekem 12-es van, az is beleér, ha elkezd nőni a szempilla...

Köldökszösz (csodalampa) 2011.08.01. 20:33:16

Nekem meg a gyári lóg bele. De ezért nem fogom megkúrtítani. :)

penelope garcia 2011.08.01. 21:21:36

Szeretem, hogy ilyen színes a világ. Néha egészen elképesztő problémák tárulnak elém, amikre soha életemben nem gondoltam volna.
De legalább már tudom, hogy miért nem motorozok.
Vagy miért nem műszempillázok?..

Szkjititfötlé 2011.08.02. 00:12:10

Akkor nekem 14-es szempilláim vannak minimum?... hát ez király, sose gondoltam, hogy ezt is számozzák. Na szóval nekem a saját pilláim érik el a szemüveget. Eddig az összes felpróbálttal így jártam. Ezért nincs is 15 éve napszemüvegem.

Mondjuk nem tudom mit keresek most ezen a blogon.

2011.08.02. 10:15:03

beépített napszemüveges bukó a megoldás, kár, hogy nem jutott eszébe senkinek a környékeden

nikopol · http://nikopol.blog.hu 2011.08.02. 11:10:19

helyzet az, hogy az ember 16 éves korában túl van ezen az A egyessel veretem a nagymotorkát dolgokon, fuckyeah 95be kerültünk vissza, NT telepítőflopi remélem megvan még

Mostly Harmless 2011.08.23. 11:37:02

nekem a saját szempillám is beleér a napszemüvegbe, műszempilla nem is kell. oszt'?
süti beállítások módosítása