napszemüveg

Újra hasít a színes tükör

2012. június 29. - Winkler Róbert

Valentino-Rossi-Ducati-Corse-Oakley-MotoGP.jpg

A tükrös napszemüvegeknek a 60-as évek óta több hulláma is volt már. Az ezredforduló után érkezett egy színes tükrös divat is, ami úgy néz ki, 2012-ben visszatér. A narancssárga tükör mellé idén új, elég beteg színek zárkóznak fel, amit a Napszemüveg Blog szerkesztősége lelkesen üdvözöl.

valentino-rossi-oakley-frogskins.jpg

Valentino Rossi kilencszeres Moto GP világbajnok a Forbes magazin legutóbbi gazdag sportoló-listáján a 20. helyezésre volt jó. 30 millió dolláros bevétele nagyjából fele-fele arányban képződik versenyzői fizetéséből és szponzorációkból, jelenleg egyébként Michael Schumacher is ennyit keres. Rossi szponzorpénzeinek ismeretlen hányada származik az Oakleytól - tavaly márciusban jelentették be, hogy ő lesz a márka egyik új arca (brand ambassador). 


wpid-oakley-occhiali-da-sole-signature-di-valentino-rossi.jpg

A Rossi-féle Oakleyk idei újdonsága pedig, hogy itt is újra megjelentek a harsány színű tükrös lencsék, melyek persze folyamatosan benne voltak az Oakley kínálatában, de most külön promózzák ezt a vonalat. Annyira nem mentek el a szélsőségek irányába, mint a minap bemutatott Italia Independent, nincs spenót-metál és fenolftalein-gyöngyház, de azért ezektől a sárgás árnyalatoktól is egész jól bezombisodhatunk.

rossi.jpg

A motorsportban az Oakley két legnagyobb neve Casey Stoner és Valentino Rossi, utóbbin egy Frogskins.

A Valentino Rossi Signature Colection a Doctor kedvenc színén, a sárgán alapul, nem megfeledkezve a sisakján is látható napról és holdról - utóbbiak a kollekció tokjaira kerültek.

Valentino_Rossi_Signature_Series_Jupiter_Squared-_Polished_Black_w_Fire_Iridium__OO9135-11__1553x732_300_CMYK.jpg

Oakley Jupiter Squared Fire Iridium lencsével, a Doktor kedvenc színeivel

 Scott Bowers, az Oakley márkafejlesztési alelnöke pedig ahhoz is nagy reményt fűz, hogy a Rossi-széria nagy rész a gyűjtők martaléka lesz. Hogy mennyire nem megy Rossinak idén a Ducatival, és miért is nem megy, azt hagyjuk meg a motoros szakportáloknak. A lényeg, hogy Valentino Rossi rég átlépett már abba a kultstátuszba, ahol a hírnévhez és az ikonsághoz nem szükségesek az aktuális sportsikerek.

holbrook.jpg

Egy jó Holbrook Iridium - már tavaly is lehetett kapni, de idén hasít először nagyot. Mivel a Holbrook Rossi egyik régi személyes kedvence, ezt is bevették a VR/46 kollekcióba.

A bejegyzés trackback címe:

https://napszemuveg.blog.hu/api/trackback/id/tr544610086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mangalor 2012.06.29. 11:28:56

én nem szeretem a tükrös lencséket, viselni sem, máson sem. a sárga és színezett üvegekkel semmi bajom, de zavar, ha nem látom a másik szemét, sőt, leginkább magamat látom benne. de azért az utolsó pirosat elfogadnám :)

koxx · http://oakley.blog.hu/ 2012.06.29. 17:21:40

Az utolsó holbrook egész pontosan Crystal Red/Ruby Iridium. Én szeretem a tükrös oakley lencséket, (fire, ruby, 24k) csak baromi nehéz takarítani őket. Holbrookkal én is szemezek egy ideje, talán most nyáron beújítok.

-Hank Moody- 2012.07.03. 11:15:15

ennek a fickónak pont olyan gusztustalan feje van, mint ezeknek a lencséknek, nem éppen egy reklámarc..
süti beállítások módosítása