napszemüveg

Cutler and Gross 2011 tél

2011. november 02. - Winkler Róbert

Kellemes lélekmelegítő
 

A sajtóanyag azt mondja, az emberiség évezredes tapasztalata, hogy a tél hidegében szükségünk van valamire, ami felmelegít. Lelkileg is. És mi lenne jobb lélekmelegítő, mint egy zsíros cupák a Cutler and Gross 2011-2012-es őszi-téli kollekciójából?

 

 

Évezredes mítoszok, ősi téli népszokások, a meleg és az életöröm ünneplése a hideg és sötét téli éjszakákon, indít a sajtóanyag. És most nem is ekézném, a szöveget, mert a legtöbb gyártó csak egy fotósorozatot nyom ki az új kollekciójához, és csá, a Cutler and Gross viszont láthatóan komolyan veszi az irodalmi igényű rizsázást. És ezért csak elismerés illeti őket.

 

A kiscsávót egy 1032-es melegíti, így nem is tűnik fel az ordas nagy Persol-nyúlás
 

Az északi félteke valamennyi civilizációja kialakította a maga mítoszait az idők kezdete óta. Blablabla, a karácsony meghittsége és a Halloween fékevesztett vidámsága, nosztalgia, teknőckeretek és kólaszín, áramvonalasan klasszikus, de egyszersmind modern vonalak, klasszikus hollywoodi karácsonyi filmek vidámsága és a havas elemekkel küzdő dicső férfiak küzdelme, blablabla. Hagyjuk is a rizsát, nézzük, mi jön London jobbik részéből karácsonyra.

 

1026-os optikai, egyenesen az avarból

 

Az 1032-es Cutler and Gross így már simán lehetne Persol 640 is
 

 


Női 1035-ös, ez a kólaszín


 

Az 1030-as optikai- és napszemüveg változatban is érdekes
 

A Cutler and Gross az egyik legfontosabb szemüveges cég. Negyven év alatt több mint ezer modellt terveztek, ami persze csak egy kerek szám, de a stílust és a minőséget senki nem kérdőjelezte meg. Graham Cutler és Tony Gross londoni cégének számtalan országban van forgalmazója, hozzánk legközelebb Ausztriában, Szerbiában, Romániában és Ukrajnában. Szlovákiában és Horvátországban nincs, de egy téli társasút előtt érdemes megnézni, van-e a célpontban viszonteladó, mert egy Cutler and Grosst egyszer azért fel kell próbálni. Úgy 300 euró körül járnak, és most jöhet még egyszer a csaj?

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napszemuveg.blog.hu/api/trackback/id/tr143345813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bende Tibor 2011.11.02. 14:34:15

Tőle vette Csikós a pontont

Mr.Treeger 2011.11.04. 18:42:23

ezek gyönyörűek, a Quantum os Solace óta fenem a fogam egy Cutlerre.
Az anyagon és a megmunkáláson látni mennyire finom darabok.
süti beállítások módosítása