napszemüveg

Jön a Red Bull napszemüveg

2013. március 01. - Winkler Róbert

vettel.JPG

Voltak már a napszemüveg-iparban váratlan, de bravúros, szerencsés és jól működő márka-kiterjesztések. Itt van például a TAG Heuer napszemüveg-üzletága, amely stílusában az érdektelenségig visszafogott, de minőségi, és technológiailag is érdekes. Döbbenet, hogy Magyarországon mennyire jól mennek a 80 ezer forintról induló TAG Heuer napszemüvegek, politikusok is kedvelik, mert így könnyen és gyorsan elkölthetnek négyszázezer forintot egy egyébként nem feltűnő, kígyóbőr száras L Seriesre.

rbr101.JPGRBR101

Most a Red Bull lépett egy nagyot, és birodalmon belül nyomta ki a Red Bull Racing Eyewear webáruházat a spectacular-eyewear.com-on. Mindenkinek megvan a maga bálványa az üzleti élet világsztárjai között. Kinek Richard Branson, a szociálisan érzékeny milliárdos az isten, ki a Warren Buffett-féle hörcsögöket kedveli, és persze Steve Jobsnak is megvan a maga rajongótábora. Jómagam Dietrich Mateschitz rajongója vagyok, aki képes volt fantáziát látni egy ihatatlan ízű thaiföldi kamionoskólában. Hiába mondták az okosok, hogy legyen más az íze, és adja annyiért, mint egy bármilyen üdítőt, ő csak szénsavat adott hozzá, és messze a prémium-bambik feletti árhoz ragaszkodva vitte sikerre. Plusz Forma 1 és sztratoszféraugrás, meg ami ezek között van.

auru001.JPGAURU001 - ez csak 149 euró


RBR101

lani001.JPGLANI001

Most már lesz Red Bull napszemüveg is, nagyrészt karbonból, a különleges szériák egyenesen Vettel és Webber autóinak forgácsaiból, a webáruház alapján nagyrészt 300 euró feletti áron. És hamarosan indul a magyar forgalmazás az Optic World üzleteiben – hogy nálunk mi lesz az ár, még nem tudni pontosan, de az európai ártól nyilván nem tér majd el lényegesen.

 rbr128.JPG

RBR128

Érdekes, hogy ha hinni lehet a prospektusnak, a Red Bull nem adta ki a napszemüveg-üzletágat egy arra szakosodott konszernnek, mint Luxottica, Safilo, Menrad, vagy akárki, hanem saját szakműhelyt állított fel. Ami a képen látható ötemeletes, modern épület, fűvel a tetején. Mateschitz az istencsászár, ehhez már nem fér kétség. Itt a felbecsülhetetlen értékű márkaneve, a gyilkos PR-gépezete, a világsztárjai… Néhány hét múlva megérkezik a kollekció, akkor megnézzük közelebbről is.

DSC_0383.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://napszemuveg.blog.hu/api/trackback/id/tr535111329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SwedishRunner 2013.03.01. 11:40:55

Karbon instant get még ha randa is! Mert a karbon nagyon menő!!!

TAG Barát 2013.03.01. 12:43:32

L-Type LW az L-series csúcsa, de megjöttek az LRS-ek is, sőt az Ayrton Senna kollekcióról nem is beszélve. Facebook: Highlight Optic Group

dukeekud 2013.03.01. 23:46:52

De kurva jo lesz a fosbuk telefon melle. Konzumidiotaknak kulonosen ajanlott.
süti beállítások módosítása